Modré růže aneb HC Kometa Brno - HC Pardubice

Měsíc oslav jsme odpálili, pokračovali jsme párty na lize mistrů se 40 metrovým nápisem "Tuesday party never killed nobody" a doplněním o papírový děšť, obouručky a igelitové pásy. Pro změnu ve středu byl naplánován zápas s Pardubicemi. Den předem ohlásila Kometa oficiálně potvrzenou posilu do brány. Tudíž, co Brno vědělo už pár týdnů se konečně stalo skutečností.

Jako fanoušci máme svůj vlastní harmonogram oslav a zvolili jsme středu 14. 11. k obdarování něžnější strany tribun. Původní plán byl maličko upraven a 65 modrých růží bylo vneseno do kotle, abychom udělali radost hlavně těm, které s námi fandí v kotli. Modré růže tak potěšily fanynky všeho věku.

Na stupínku byla dnes výjezdová akvizice známý jako Piňda. U bubnů se taktéž objevila nová tvář. Trochu paradoxně nás došel natáčet kameraman TV Kometa nejspíše pro nějaký klip o Kometě. V první třetině se naše fandění neslo spíše v průměru. Od druhé třetiny se rozjel kotel i speakr a kotel šlapal jakoby nebyla středa, ale pátek. Když to šlo včera, tak proč ne jindy? Na ledě jsme si užili dva góly, s pomocí sektorovky a Maroše dali vzhůru Brno. Na závěr ještě vyvoláváme Karlose a Harryho. O jedničce v naší bráně máme jasno. V pátek se vydáváme pro 3 body do Třince. Osobně jsem tam byl naposledy při finále a oslavě titulu. Tak doufám, že náš sektor bude stejně plný a uvidím stejné tváře jako při finále :-)

Zpět do obchodu