Komeťáci sobě

Je to již 10. rok, kdy se zapojuji do ultras aktivit na Kometě. Za ta léta jsem poznal neuvěřitelné množství lidí, kteří pro Kometu byli schopni obětovat desítky, stovky a někteří i tisíce hodin volného času, které nezištně věnovali tvorbě choreografií, organizování výjezdů, podpoře svého milovaného klubu nejen v Brně, ale i po celé republice a Evropě. Věnovali nejen svůj čas, ale i finance, úsilí, mnohdy hlasivky a dávali Kometě více než dávali sobě. Rozhodli jsme se v úzkém kolektivu aktivních lidí těmto lidem poděkovat. Symbolicky 65 lidem.

V těchto 65 lidech jsem osobně chtěl 10 míst pro ty nejvěrnější, ale jak hodnotit věrnost? Osobně znám pána, co má odchozeno 40 let na Kometu. Vynechal jen období, kdy musel být na vojně. Ačkoliv je Kometě věrný, tak pro obraz nás fanoušků toho mnoho neudělal. Debatovali jsme nad jmény a brzy představíme první jméno. U každého máme svoje důvody. Měřítkem bylo i to, zda ten člověk stále chodí a navštěvuje zápasy Komety. Dále, zda něco dělal pro prezentaci všech fanoušků či zda jen odchodil domácí zápasy. Zbylé fanoušky jmenovat nebudeme. Jsme rádi, že pod hlavičkou spolku Modrobílí jsme před lety zapojili do našich aktivit řadu fanoušků mimo Brno a sjednocovali fanoušky pomocí Modrobílých divizí.

V těch top 10 jsme neobjevili žádnou slečnu, ženu či dívku. Rozhodli jsme se jim poděkovat jinak. A jak jinak než modrou růží v barvách Komety? Byl to boj, ale během 40 minut při zápase s Pardubicemi jsme obdarovali 65 dívek a žen, kterým jsme udělali větší či menší radost a ony s námi poté fandily z plných plic, kde jinde než v kotli. Nezapomeňte s námi slavit a připravovat oslavy, které vyvrcholí 30.11. 

Sw

Zpět do obchodu