Original Fanswear - Vánoční nákupy

Zdravíme všechny, kteří u nás nakupují nebo mají v plánu nakupovat. 

Předně bychom chtěli uvést, že jsme rádi za Vaši přízeň. Naším cílem bylo od začátku nabídnout možnost fanouškům nosit kvalitní věci z naší produkce s originálními motivy. 

  • Grafiku si tvoříme sami
  • Tiskneme sítotiskem - stálost barev, motivy se neloupou
  • Šijeme si textil na zakázku - důležité je pro nás složení výrobku tj. 100% bavlněná trika.

 

VÁNOČNÍM NÁKUPŮM:

Garantované odeslání s doručením do Vánoc - Letošní deadline je 17.12. Tento den do 12h můžeme odeslat objednávky s jistotou, že dojdou před Vánocemi. Po tomto datu to nemůžeme garantovat. Ovšem posílat to budeme a věřím, že to klapne :-)

VÝMĚNA VELIKOSTÍ - Cokoliv bude dostupné po Vánocích, tak vám rádi vyměníme. Nehledíme na lhůty. Pokud uděláte objednávku 1.12. a chcete vyměnit velikost trika 28.12. - Vyřídíme to.

Není velikost, produkt se neplánuje dodělat a vám to bude ležet - Pošlete nebo přineste nazpět. Můžeme vám vrátit peníze nebo nabídnout jiný produkt. Doklad má manželka a já si jdu něco vybrat či naopak. Nemáme s tím problém. Bereme kus za jiný kus. POZOR! Bereme zpět produkty, které jste jednou zkusili či ani nezkusili. Viditelně používané věci zpět nebereme. 

NEVHODNÝ DÁREK - Pokud chcete kolegu "potěšit" a nevyjde to. Nic se neděje. Když neobdarujete nikoho, tak vám vrátíme peníze. Stanovujeme lhůtu 10.1. jako konečnou. Pokud prošvihnete, tak napište. S námi se domluvíte.

POUKAZY - Tiskneme je speciálně s určitým kódem, který je jedinečný. Pokud nějaký máte. Napište jeho kód do poznámky objednávky. Pokud nejste z Brna a nemůžete koupit poukaz na místě, tak nám napište na krejci@originalfanswear.cz a domluvíme se jak se k vám poukaz dostane. 

Zpět do obchodu