Zdražili jsme platbu na dobírku

Proč jsme zdražili dobírku?

Odpověď je jednoduchá. Pokud se nám balík vrátí, tak je ve 100 % případů na dobírku. Ať už je příjemce lenoch, Sparťan nebo je to fórek někoho z okolí. Balík se tak projede nebo si počká týden na Geis pointu. Potom oklikou dorazí zpět. V prodejně pak říkáme lidem, že je to a tamto vyprodáno a nebude. Po 14 dnech dorazí velikost trička v nepřevzaté zásilce. Taková zábava znovu naskladňovat tyto produkty. Hrajeme fér a proto to na oplátku očekáváme i od Vás. Pokud se nám jednou vrátí, tak Vám další na dobírku nepošleme a systém Vám ji automaticky vystornuje. 

Máme platbu kartou i platbu převodem. Vaše spokojenost pravidelně ověřuje služba Ověřeno zákazníky, která nám dlouhodobě neklesla pod 99 %, což je celkem slušná záruka kvality. My to ani jinak dělat nechceme. Skvěle, kvalitně, do druhého dne. Tak jak bychom to sami chtěli od ostatních.

Pár dobrých čísel:

Výběre dobírky nezachrání Vaši peněženku od poplatku 50 Kč.

Není to o moc, ale platícím předem můžeme garantovat cenu 85 Kč za balík do ruky. Snížíme ho o 10 korun oproti těm, co platí dobírkou tj  95 kč.

Celkově tak ušetříte oproti dobírce 60 kč!

Co ještě podpoříme:

Výměna nevhodné velikosti jde za námi. Snažíme se uvádět tabulky velikostí u každého produktu. U šitých triček premium držíme střih klasických triček. Každopádně, když máme, tak bez problémů vyměníme. Nikam nemusíte chodit. Náš kurýr přiveze novou velikost, od vás si vezme tu druhou z ruky do ruky. Tuhle službu zavádíme od 1.10. Aktuálně prvně přijede kurýr a vezme od Vás balík, potom další den přiveze nový balík. 

Děkujeme za pochopení!

Zpět do obchodu